Word KONTENT met de look-and-feel van je bedrijf

Hoe ik jou écht KONTENT wil maken

Ben jij al super gemotiveerd om op te starten als ondernemer, maar heb je nog geen logo, huisstijl of visitekaartjes? Wordt het dringend tijd om jouw oude logo of huisstijl eens te vernieuwen en vooral te verfrissen? Heb je wel goede ideeën, maar weet je niet goed hoe je die in de praktijk kunt omzetten?

logo design eeklo

Logo design

Op zoek naar een logo om jouw bedrijfsverhaal in één sterk beeld te vertalen? Na een kort intakegesprek waarin ik luister naar je wensen, werk ik verschillende designs uit waaruit je kan kiezen. Na eventuele aanpassingen lever ik het logo en een handige stijlgids aan.

Visitekaartjes eeklo

Visitekaartjes

Op zoek naar visitekaartjes die je vol trots en KONTENTement kan uitdelen aan nieuwe klanten? Na een kort intakegesprek waarin ik luister naar je wensen, creëer ik verschillende designs. Na eventuele aanpassingen lever ik je 500 visitekaartjes aan huis.

website design eeklo

Huisstijl

Nood aan een totaalpakket waarin ik samen met jou je volledige huisstijl op punt zet? Na een intakegesprek waarin ik luister naar je wensen, werk ik verschillende logo’s uit. Ook een design voor visitekaartjes en social media templates kunnen niet ontbreken natuurlijk! 

Deze ondernemers zijn alvast KONTENT