Goed gezien

HUISSTIJL - LOGO - VISITEKAARTJES

Waarom GOED GEZIEN echt iets voor jou is

Ben jij al super gemotiveerd om op te starten als ondernemer, maar heb je nog geen logo, huisstijl of visitekaartjes? Wordt het dringend tijd om jouw oude logo of huisstijl eens te vernieuwen en vooral te verfrissen? Heb je wel goede ideeën, maar weet je niet goed hoe je die in de praktijk kunt omzetten?

Kies wat het beste bij je past

VISITEKAARTJES

visitekaartje

Op zoek naar visitekaartjes die je vol trots en KONTENTement kan uitdelen aan nieuwe klanten? Na een kort intakegesprek waarin ik luister naar je wensen, creëer ik verschillende designs. Na eventuele aanpassingen lever ik je 500 visitekaartjes aan huis.

Prijs: €119 excl. BTW

LOGO

Logo ontwerp laswerken

Op zoek naar een logo om jouw bedrijfsverhaal in één sterk beeld te vertalen? Na een kort intakegesprek waarin ik luister naar je wensen, werk ik verschillende designs uit waaruit je kan kiezen. Na eventuele aanpassingen lever ik het logo en een handige stijlgids aan.

Prijs op aanvraag

HUISSTIJL

Redesign website

Nood aan een totaalpakket waarin ik samen met jou je volledige huisstijl op punt zet? Na een intakegesprek waarin ik luister naar je wensen, werk ik verschillende logo’s uit. Ook een design voor visitekaartjes en social media templates kunnen niet ontbreken natuurlijk! 

Prijs op aanvraag